PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government is al vele jaren hoofdsponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal.
Han Knooren, CEO van Total Specific Solutions (TSS), waarvan van PinkRoccade Local Government onderdeel uitmaakt: "Met dit initiatief onderstrepen we onze focus op de
gemeentemarkt en steunen we dit team graag in zijn sportieve ambities en in het streven om een
eind te maken aan lepra in de wereld."

PinkRoccade Local Government dé IT-partner voor lokale overheden:
www.pinkroccadelocalgovernment.nl(externe link)

Promotex, sponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal.

Johan Abma, directeur Promotex :

Als we het over sponsoring hebben dan denken we al snel prestatiegericht. De gesponsorde dient te presteren om publiciteit te genereren. De sponsor ziet graag een "return on investment" als (indirecte) tegenprestatie. Voor beide partijen geldt dat sponsoring pas effectief is als een bepaald niveau in de prestatie wordt bereikt. Sponsoring van het Nederlands Burgemeesters Elftal kan dus eigenlijk niet! Maar vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid steunt Promotex wel graag De Leprastichting. Dankzij deze stichting krijgen leprapatiënten een menswaardiger leven. En dankzij het Burgemeesterselftal en alle andere sponsoren kan de Leprastichting presteren op niveau.

Bedrijfsprofiel

Promotex is een "one stop shop" als we het over logodragers hebben. Wij produceren en importeren promotionele artikelen en relatiegeschenken. Met onze inzet en know how begeleiden wij een creatief idee tot eindproduct. Voor het Burgemeesters Elftal bijvoorbeeld hebben wij de totale sportoutfit ontworpen en geproduceerd in eigen beheer. In onze eigen textieldrukkerij kunnen wij sportkleding, bedrijfskleding of vrijetijdskleding voorzien van uw logo. 60.000 producten, vindbaar op onze website promotex.nl, kunnen wij uit voorraad of op korte termijn leveren. Andere labels van Promotex zijn: clubveters.nl en clubjackets.nl

Promotex, wij zetten alles op alles!

SIM, sponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal

SIM(groep) is sponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal. Op de vraag waarom SIM dit initiatief steunt is directeur Frank de Goede duidelijk: “Omdat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van Lepra. Dit doen we het liefst op een manier waar we zelf ook affiniteit mee hebben. Dit geldt voor gemeenten (de burgemeesters) en zeker ook voor voetbal.

Lepra is een besmettelijke ziekte en moet behandeld worden. Samen met de sportieve support van onze burgemeesters en alle andere sponsoren van het Nederlands Burgemeesters Elftal hoopt SIM de Leprastichting te helpen een einde te maken aan deze ziekte in de wereld!”

“SIM mag voor meer dan 260 gemeenten de digitale balie op het internet of binnen het KCC leveren. Het steunen van een goed doel kan op vele manieren, maar het werkt het beste als je er ook een gevoel bij hebt. Door onze warme band met gemeenten was de logische klik er direct.

Daarnaast hebben we bij SIM een sportieve groep collega’s die niet alleen na het weekend bij de koffieautomaat de wedstrijden analyseren, maar ook daadwerkelijk de strijd met elkaar aangaan op het veld. Er worden onderling (zaal)wedstrijden gehouden, waarbij het er fanatiek aan toe gaat. Niet alleen de mannelijke collega’s van SIM, maar ook de vrouwen staan hier hun mannetje! Kortom, voetbal en SIM zijn met elkaar verbonden."

Bedrijfsprofiel

Al ruim twintig jaar verbetert SIM samen met haar klanten de digitale dienstverlening van lokale overheden. Als marktleider helpen wij gemeenten, provincies en waterschappen bijvoorbeeld met websites, sociale intranetten, online formulieren en andere producten en diensten. Dit doen wij met ruim 70 enthousiaste medewerkers die iedere dag met elkaar en samen met onze klanten hard werken om dit voor elkaar te krijgen.

SIM is onderdeel van Conxillium, dat bestaat uit een groep bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige software voor de lokale overheid, met een focus op de domeinen Publiekszaken en Beheer Openbare Ruimte.