BWE wint in Rotterdam van Conxillium!

Op een winderig kasteel van Sparta in Rotterdam speelde het NBWE zijn eerste wedstrijd van 2020. Conxillium is de sponsor van de site van het NBWE en al jaren voorheen middels de Simgroep een trouwe sponsor van het NBWE.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn voor Conxillium niet alleen woorden maar ook daden.

De wedstrijd begon met het aftasten van de omstandigheden, wind en af en toe een bui.

Het team van Conxillium was het eerste gewend aan die omstandigheden en kwam met een mooie vlotte aanval en een prachtig schot in de kruising op 0-1. De kieper van het NBWE Britt Verhees moest even passen op die schitterende uithaal in de linker bovenhoek.

Maar daarna kreeg het NBWE de wedstrijd onder controle. Nog voor de rust liep het NBWE uit naar een 3-1 voorsprong. De 1-1 werd gescoord door Dennis Vos die een mooie aanval zelf fraai afsloot. Na een hoekschop van Jos Heijmans op maat werd de

2-1 binnen geknikt door Pieter Vermaas. Het NBWE ging voor de thee nog even door en door wethouder Rein Kroon van de Ronde Venen die zijn debuut maakte werd de 3-1 binnen getikt.

Na de rust ging het NBWE door met scoren, eerst de 4-1  een mooie op maat aangesneden hoekschop van Jos Heijmans die door Dennis Vos binnen werd gekegeld en vervolgens 5-1 door Pieter Verhoeve, die op maat werd bediend door Hans van der Pas. Daarmee was de koek voor het NBWE even op en kwam Conxillium nog terug tot 5-3 maar verder liet het NBWE niet komen en kon de coach Hubert Vos de eerste overwinning van 2020 bijschrijven.

De echte winnaar was natuurlijk de Nederlandse Lepra Stichting! Femke Ruinaard de Account Manager mocht vanuit de handen van Frank de Goede een cheque van €1500,- in ontvangst nemen. Frank bedankt voor de mooie dag en de bijzondere bijdrage voor de Nederlandse Lepra Stichting.