Sponsors

De sponsors van het NBE stellen zich graag aan u voor:

 • PinkRoccade Loval Government

  Foto Han Knooren

  PinkRoccade Local Government is al ruim tien jaar hoofdsponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal
  en heeft deze relatie in 2011 verlengd met ten minste drie jaar. Han Knooren, CEO
  van PinkRoccade Local Government: "Met dit initiatief onderstrepen we onze focus op de
  gemeentemarkt en steunen we dit team graag in zijn sportieve ambities en in het streven om een
  eind te maken aan lepra in de wereld."

  PinkRoccade Local Government dé IT-partner voor lokale overheden:
  www.pinkroccadelocalgovernment.nl

 • Promotex

  Foto Johan Abma

  Promotex BV, sponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal.

  Klopt dat wel ?

  Johan Abma , direkteur Promotex :

  Indien we het over sponsoring hebben dan denken we al snel prestatiegericht. De gesponsorde dient te presteren om publiciteit te genereren. De sponsor ziet graag een "return on investment" als indirecte tegenprestatie. Voor beide partijen geldt dat sponsoring pas effectief is als een bepaald niveau in de prestatie wordt bereikt. Sponsoring van het Nederlands Burgemeesters Elftal kan dus eigenlijk niet! Maar vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid steunt Promotex wel graag De Leprastichting. Dankzij deze stichting krijgen de leprapatiënten een menswaardiger leven. En dankzij het Burgemeesterselftal en alle andere sponsoren kan de Leprastichting presteren op niveau.

  Het klopt dus !

  Bedrijfsprofiel

  Promotex is een "one stop shop" als we het over logodragers hebben. Wij produceren en importeren promotionele artikelen en relatiegeschenken. Met onze inzet en know how begeleiden wij een creatief idee tot eindproduct. Voor het Burgemeesters Elftal bijvoorbeeld hebben wij de totale sportoutfit ontworpen en geproduceerd in eigen beheer. In onze eigen textieldrukkerij kunnen wij sportkleding, bedrijfskleding of vrijetijdskleding voorzien van uw logo. 60.000 producten, vindbaar op onze website promotex.nl, kunnen wij uit voorraad of op korte termijn leveren. Andere labels van Promotex zijn: clubveters.nl en clubjackets.nl

  Promotex, wij zetten alles op alles!

 • SIMgroep

  Foto Frank de Goede

  SIMgroep, sponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal

  SIMgroep is sponsor van het Nederlands Burgemeesters Elftal. Op de vraag waarom SIMgroep dit initiatief steunt is directeur Frank de Goede duidelijk: “Omdat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van Lepra. Dit doen we het liefst op een manier waar we zelf ook affiniteit mee hebben. Dit geldt voor gemeenten (de burgemeesters) en zeker ook voor voetbal.

  Lepra is een besmettelijke ziekte en moet behandeld worden. Samen met de sportieve support van onze burgemeesters en alle andere sponsoren van het Nederlands Burgemeesters Elftal hoopt SIM de Leprastichting te helpen een einde te maken aan deze ziekte in de wereld!”

  “SIM mag voor meer dan 260 gemeenten de digitale balie op het internet of binnen het KCC leveren. Het steunen van een goed doel kan op vele manieren, maar het werkt het beste als je er ook een gevoel bij hebt. Door onze warme band met gemeenten was de logische klik er direct.

  Daarnaast hebben we bij SIM een sportieve groep collega’s die niet alleen na het weekend bij de koffieautomaat de wedstrijden analyseren, maar ook daadwerkelijk de strijd met elkaar aangaan op het veld. Er worden onderling (zaal)wedstrijden gehouden, waarbij het er fanatiek aan toe gaat. Niet alleen de mannelijke collega’s van SIM, maar ook de vrouwen staan hier hun mannetje! Kortom, voetbal en SIM zijn met elkaar verbonden. We zien dan ook uit naar de eerste confrontatie met de burgemeesters.”

  Bedrijfsprofiel

  SIMgroep, digitale dienstverlener voor e-gemeenten: Sinds de oprichting in 1999 zijn we uitgegroeid tot een grote speler op de Nederlandse overheidsmarkt. Een toonaangevend bedrijf, als het gaat om het aanbieden van standaardoplossingen voor e-gemeenten. Opgericht uit de overtuiging dat de inzet van internettechnologie een belangrijke bijdrage kan leveren aan een doeltreffend overheidsoptreden. We concentreren ons volledig op de frontoffice (web en kcc) van gemeenten, zodat wij op dat vlak kunnen excelleren.

  Al 260 gemeenten kozen voor een samenwerking met SIM, waardoor we ontwikkeld zijn tot marktleider op het gebied van internetoplossingen voor gemeentelijke interactie. SIM levert niet alleen de oplossing, maar zorgt er ook voor dat die oplossing wordt geïmplementeerd, gehost en verleent uiteraard ondersteuning bij eventuele vragen en opmerkingen.

Sponsors