Zondag 4 november NBE- Old Stars Feyenoord

Burgemeesterselftal verliest met grote cijfers van Feyenoord Old Stars.

Het Nederlands Burgemeesterselftal heeft de wedstrijd tegen het elftal van oud Feyenoord spelers een grote afstraffing gekregen, het werd liefst 9 – 1 voor de Old Stars.

De ontvangst op sportcomplex Valkenoord was zo als vaker weer geweldig. Een grote kantine met een gezellige ambiance waar het goed toeven is voor supporters en spelers. Een lekker kopje koffie, veel licht van de zon door de ramen en van de sfeerverlichting in het gebouw. Het weer was zoals al gezegd uitstekend, de zon deed zijn uiterste best om het veld totaal te verlichten er was geen vuiltje aan de lucht. De veldverlichting was zeker niet nodig.

Na een goede warming up klonk het eerste fluitsignaal van NBE-coach Hubert Vos ( Asten) die deze wedstrijd op het veld mocht coachen en fluiten, wat hij beiden uitstekend deed. De spelers van Feyenoord Old Stars lieten direct zien dat ze het voetballen niet verleerd hadden. Het balletje ging snel rond en de verdediging van het burgemeesterselftal moest direct aan de bak. Coach Vos had het elftal goed neergezet en er werden zowaar een aantal plaagstootjes uitgedeeld door de aanval van het NBE. De F.O.S. kwamen op een onfortuinlijke manier op voorsprong, dit kan natuurlijk ook aan hun kwaliteiten gelegen hebben. Ruststand 3 – 0.

Verdedigend zat het in de eerste helft goed in elkaar bij de burgemeesters, maar in de tweede helft de conditie liet het in de tweede helft na. Vooral de splijtende passes van de Feyenoord middenvelders werden steeds gevaarlijker en scherper , waardoor het voor de verdediging geen houden meer aan was. Gewoon mooi uitgespeelde doelpunten waar de burgemeesters geen antwoord op hadden.  Toch liet de aanval van het burgemeesterselftal even zien dat ze er ook nog waren en Olivier Vos scoorde  de Anschlusstreffer . Eindstand 9 -1.

Na de douche werden  de spelers van het NBE ontvangen in een goed verlicht Maasgebouw, waar nagekaart werd over de gespeelde wedstrijd en vooruit geblikt werd over de ontmoeting tussen Feyenoord en VVV Venlo.  Een vol stadion met een handje vol VVV-supporters, een  geweldige ambiance, de verwarming was aan, iedereen was klaar voor een geweldig leuk voetbalavondje.  Jammer dat na een minuut voetbal het licht in de Kuip uitging. 6 december een nieuwe poging.

Sponsors