Zondag 22 februari 2015 NBE-Circle Software

Nederlands Burgemeesters Elftal speelt 4-4  tegen  CircleSoftware

Het NBE heeft zondag 22 februari gelijk gespeelt met 4-4 tegen een team van CircleSoftware op de Herdgang in Eindhoven. Het team van CirclSoftware schoot uit de startblokken en stond na amper 15 minuten spelen al comfortabel met 3-0 voor. De Coach van het NBE kon niet anders dan onmiddellijk ingrijpen en kwam dan ook out de dug-out!

Het NBE moest aan de bak en via een vloeiende combinatie die van V.Molkenboer naar H.Heijman ging werd T.Rombouts alleen voor de doelman gezet met als resultaat een prachtig doelpunt en een 3-1 tussenstand. Net voor de thee wist CircleSoftware echter de 4-1 op het bord te brengen dankzij een mooie actie van B.Rossieu.

De thee heeft echter het NBE goed gedaan (er zat waarschijnlijk wel Epo in!!!) Met prachtig spel op het middenveld werd de ploeg van CircleSoftware ontleed en op de knieën gedwongen. Een mooie aanval van H.vd Meer kwam voor de voeten van N.Heijmans die verwoestend uithaalde en de 4-2 op het bord zette. De coach had zijn huiswerk goed gedaan want hij voerde de druk verder op door E.v.Vliet in te brengen op het middenveld. Met mooi aanvals spel werd er verder gespeeld door het nbe en het kon niet uitblijven via M.v.d.Heuvel kwam de bal weer voor de voeten van N.Heijmans die zijn tweede treffer aantekende. 4-3.

Het NBE zette nu alles op alles (Zoals onze andere sponsor Promotex) en voerde de druk nog verder op. J.Heijmans zette op rechts een mooie combinatie op met G.v.Vlokhoven en kwam met een fantastisch voorzet die precies op maat was voor A.Walraven die mooi binnen knikte 4-4! Met een laatste aanval via H.vd Pas probeerde het NBE de volle winst nog binnen te halen maar scheidsrechter F.Jacobs floot voor het einde.

Na afloop werd door de directeur van CircleSoftware een cheque aangeboden van €1500,- die de voorzitter van het NBE direct door gaf aan de Nederlandse Lepra Stichting.Al met al een mooie happening die een bijzonder vervolg kreeg in het PSV stadion waar op het scorebord in de 20ste minuut een felicitatie te lezen was voor de voorzitter van het NBE Jos Heijmans die 20 jaar burgemeester was.

Sponsors