Zondag 16 februari 2014 Chinese ondernemers - NBE 3-0

Nederlands Burgemeesters Elftal verliest met 3-0

Het NBE heeft afgelopen zondag 16 februari de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar met 3-0 verloren van een team van Chinese ondernemers.

De wedstrijd werd gespeeld op de oefenaccommodatie van NAC in Zundert.

Onder de stralende zon ging de eerste helft gelijk op maar wisten de Chinese spelers toch net voor de thee het net te vinden Shijie Hu scoorde na een mooie aanval.

Na de rust ging het NBE op zoek naar de gelijkmaker maar liep in het mes van enkele scherpe counters van het Chinese team en werd het ipv gelijk 2-0 door een fraaie treffer van Michael Wong. Ondanks hevig verzet werd het nog 3-0 door weer een treffer van Shijie Hu.

Al met al een erg leuke ontmoeting en de Nederlandse Leprastichting werd de uiteindelijke winnaar omdat de nieuwe directeur sponsorwerving Ellen Hanou een cheque van €1.500,- in ontvangst mocht nemen.

Na deze wedstrijd werd de wedstrijd NAC-Feyenoord bezocht waar maar weer eens bleek dat het beste team niet altijd wint! Toch zeker niet als de wedstrijd onder leiding staat van een scheidsrechter die het best als “thuisfluiter”bestempeld kan worden.

 

Sponsors