Zondag 08 maart 2015 NBE-Old Stars Feyenoord

Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) verliest fors!

Het NBE heeft zondag 8 maart in Rotterdam met dubbele cijfers verloren van de Old Stars van Feyenoord. De einduitslag was 11-0 in het voordeel van de Old Stars.

Coach Hubert Vos had een uitgekiend technisch concept bedacht en voorgelegd aan de spelers van het NBE maar we moeten constateren dat ze erg weinig van begrepen hebben. Vanaf het begin na het fluitsignaal van Dr. Oranje de deskundige van het Sophia Kinderziekenhuis liep het NBE achter de feiten aan want al direct bij de eerste aanval was het Peter Houtman die op fraaie wijze de 1-0 voor Feyenoord maakte. Onder een prachtig voorjaarszonnetje liep Feyenoord uit naar een 7-0 voorsprong  met de rust.

In de tweede helft pakte het NBE de zaken wat beter aan maar kon niet voorkomen dat de einduitslag uiteindelijk werd bepaald op 11-0 maar tegen dit Feyenoord was ook bijna niet te voetballen. We moesten ons neerleggen bij de suprematie van de tegenstander.

 Na afloop werden de beide teams gastvrij ontvangen door het echte Feyenoord door Peter Bruinings met een kopje soep en lekkere broodjes. Tijdens de lunch werd door voorzitter Jos Heijmans een cheque  ter waard van €1500,- overhandigd aan Dr. Oranje t.b.v. het Sophia Kinderziekenhuis. Het NBE speelt normaal voor de Leprastichting maar maakt daar een keer per jaar een uitzondering op voor dit bijzondere doel.

Sponsors