Zaterdag 7 februari 2015 NBE - FC Twente

Zaterdag 7 februari heeft het NBE in Enschede met 4-1 verloren van het sterrenteam van FC Twente welk onder aanvoerderschap

van Gert-Jan Morsink tot grote hoogte kwam. Voor aanvang van de wedstrijd werden de spelers van het NBE door Promotex een van de trouwe sponsors van het NBE in

nieuwe kleding gezet zodat alles tot in de puntjes verzorgd was. Promotex zet alles op alles om het goede doel de Nederlandse Leprastichting te laten scoren!

Het sterrenteam van GJ Morsink schoot uit de startblokken en zette het NBE direct vast op eigen helft. In de laatste lijn was Gerard Renkema na een slepende blessure

weer terug in het hart van de verdediging maar dat mocht direct niet baten. Na een vlotte aanval was het de aanvoerder van het sterrenteam GJ Morsink zelf die de trekker over haalde en de 1-0 scoorde.

Het NBE zette echter alle zeilen bij en na 15 minuten was het Joost van Oostrum die op aangeven van Hans van der Pas de gelijkmaken tegen de touwen schoot.

Vlak voor rust was het echter toch weer het sterrenteam van FC Twente die scoorde 2-1 het geen de coach Kick van der Vall tot een vreugdedansje bracht.

In de tweede helft probeerde het NBE alles om de gelijkmaker te forceren en zoals zo vaak dan vallen de doelpunten aan de andere kant.

Na een prachtige soloactie van de dug-out naar de middenlijn was het Henk Heijman die de doelman van het sterrenteam tot een uiterste inspanning dwong.

Maar bijna is geen goal! Ook een mooi schot van Pieter van Vliet van zeker 35 meter zeilde net over. Victor Molkenboer werd nog een keer op fantastische wijze door Hans van der Laan voor de kieper gezet,

ook dit keer was de goalie van het sterren team de baas. Moe gestreden moesten de mannen van het NBE nog twee doelpunten incasseren het geen de eindstand op 4-1 bracht.

Na afloop van onze wedstrijd werden we zeer gastvrij ontvangen door FC Twente en kreeg onze voorzitter Jos Heijmans uit handen van Gert Jan Morsink van de WebHelp Groep een cheque van €2000,- aangeboden

die onmiddellijk werd doorgegeven aan de Nederlandse Leprastichting. Met dit bedrag kunnen 40 lepra patiënten opgespoord en genezen worden!

 

Sponsors