Zaterdag 31 maart 2018 NBE- Circle Software

NBE VERSLAAT CIRCLESOFTWARE!!!!

Zaterdag 31 maart heeft het team van Nederlands Burgemeesters Elftal een mooie overwinning behaald op de Herdgang in Eindhoven.

Met 2-3 werd het team van CircleSoftware aan de zegekar gebonden.

In de eerste helft kwamen beide teams flitsend uit de startblokken.

NBE had bal bezit maar CircleSoftware was met snelle counters bijzonder gevaarlijk. Doelman Pieter Vermeer kon dan ook niet voorkomen dat het NBE op achterstand kwam in de 14 e minuut door zo’n snelle uitval 1-0. Even later werd het zelfs 2-0 De thee kwam precies op tijd en coach Hubert Vos haalde zijn gehele technische en tactische arsenaal te voorschrijf om het tij te kunnen keren. Met succes.

In de 5 e minuut van de tweede helft zette Gerard Renkema zijn aanvoerder Jos Heijmans aan het werk. Met een spijtende pass werd gastspeelster Sofie van der Zanden vrij voor het doel van Circlesoftware gezet. Met een sluw/ bekeken schot verraste Sofie de keeper van CirvleSoftware 1-2.

Het NBE kreeg de overhand en de druk werd opgevoerd. Jos Wessels vloog als een frisbee over het veld hetgeen tot een corner leidde.

Jouke Schrover gastspeler van PinkRoccade nam de hoekschop die met een scrimmage in het doel werd gewerkt door Joost van Oostrum.

Toen was het dus 2-2.

Met nog enkele minuten op de klok zette het NBE nog maar eens aan.

Menno Vos zette Antoine Walraven aan het werk, via Hans van der Pas kwam de bal uiteindelijk bij Bas Vos die geniaal afrondde.

2-3 voor het NBE !!

De scheidsrechter Fons Jacobs vloot een geweldige wedstrijd en de felicitaties waren voor het NBE

In het PSV stadion kreeg voorzitter Jos Heijmans een cheque overhandigd van directeur Bart Rossieu ter waarde van €1500,- Geen woorden maar daden! Als het om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat aldus CircleSoftware.

De voorzitter van het NBE zal het mooie bedrag direct doorgeven aan de Nederlandse Lepra Stichting waar weer 30 leprapatienten mee geholpen kunnen worden.

Sponsors