Zaterdag 15 oktober 2016 NBE - CircleSoftware

Circle software verslaat NBE efficiënt en doeltreffend.

Het team van Circle software heeft in de zesde confrontatie tegen het Nederland Burgemeesterselftal laten zien dat ze niet alleen als bedrijf maar ook als elftal efficiënt en doeltreffend met de geboden kansen kunnen omgaan. Het NBE werd liefst met de klinkende cijfers van  4 – 0 verslagen. Een unicum in deze voetbal derby’s.

Op het trainingscomplex van PSV de Herdgang kwamen de spelers van het burgemeesterselftal en Circle software bij elkaar om voor het goede doel - de Leprastichting - te voetballen. Beide teams waren vastbesloten om de wedstrijd winnend af te sluiten en de wisselbeker, die in handen was van Circle software mee naar huis te nemen.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het een gelijk opgaande strijd met kansen over en weer, een waar genot voor de neutrale toeschouwer om dit schouwspel te aanschouwen. Een venijnige aanval van Circle software over meerdere schijven resulteerde in een mooie voorzet, die op sublieme manier werd afgerond door CS-spits. 1 – 0.  De spelers van het NBE lieten de moed niet zakken en begonnen de tegenstander naar achteren te drukken. Maar de anders zo trefzekere spits wist deze keer het net niet te vinden, een schot tegen de paal, een ander schot tegen de lat,  een verschrikkelijk klein polletje voor het doel, en ook een goede keeper, zorgde ervoor dat het tot rust 1 – 0 bleef.

Coach Hubert Vos nam in de rust wat tactische beslissingen met de hoop om het tij te keren. De tweede helft begon zoals de eerste helft geëindigd was. Een aanvallend burgemeesterselftal die een aantal mooie kansen wist te creëren maar de kansen niet wist te verzilveren. En ook hier kunnen we weer teug grijpen op de wijze woorden van J.C.: “ Als hullie niet scoren dan scoren hunnie.” En zo was het ook. Vlijmscherpe passes, prachtige voorzetten en efficiënt afronden van de Circle Softwarespelers en binnen “no time “  stond het burgemeesterselftal achter met 4 – 0. En daar tegenover stond de afronding van de NBE-aanval. Latje schieten. Paaltje kussen. Kruisinkje koppen. Maar het lukte niet om de bal tussen de palen in het net krijgen.

Al met al een gelijk opgaande strijd die door Circle software werd gewonnen op basis van efficiëntie en doeltreffendheid. Maar ook op deze mooie zaterdagmiddag was de eigenlijke winnaar de Leprastichting die door deze wedstrijd het mooie bedrag van 1500 Euro op de rekening kreeg bijgeschreven  en daar kunnen veel leprapatiënten mee geholpen worden.

Sponsors