Burgemeesters winnen in Enschede!

Zondag 3 februari heeft het NBE in Enschede gewonnen van het team van SOT/FcTwente, gesponsord door Gert-Jan Morsink, CEO van SNT (www.SNT.nl). Het NBE was door de griepgolf flink uitgedund en moest het zelfs stellen zonder de cracks V.Molkenboer, C.Lamers, G.Prick en J.Heijmans.

Aangevuld met enkele gastspelers werd er vanaf de aftrap flink druk gezet op het team van Morsinck. Het kon niet uitblijven en jawel in de 20ste minuut nam het NBE een verdiende voorsprong door Luuk Molkenboer, die fraai scoorde op een voorzet van "el Maestro" Hans van der Laan. Het lijkt wel of hij steeds beter gaat spelen nu hij wat ouder wordt!

In het doel van het NBE kiepte Pieter van der Meer een puike wedstrijd, waarmee coach Jan Leegwater voor een moeilijke keuze komt te staan voor de volgende wedstrijd. Net voor de rust ging Nayan Heijmans een mooie een/twee aan met Eric van Heijningen maar uiteindelijk ging het schot net naast. De thee werd geschonken met een 1-0 voorsprong voor het NBE.

De coach van het SOT/FcTwente team Kick van der Vall voormalig Twente-icoon, kon langs de kant zijn zakdoek wel opvreten, maar hij moest ook lijdzaam toezien dat ook in de 2e helft het NBE de touwtjes in handen had. Tien minuten voor tijd maakte Luuk Molkenboer zijn tweede en dus ook voor het NBE 2-0. Ditmaal na een voorzet van Huub van der Meer, die weer vanouds als een rots in de branding in de verdediging stond.

Het was dan ook niet mogelijk voor het team van SOT/FcTwente om enig gevaar te stichten. Henk Heijman had nog een mooie actie in petto, maar meer dan een publiekswissel leverde dat hem niet op. Arvid Stiekema vond nog wel bijna het net maar zijn schot ging net over.

De Nederlandse Leprastichting was na afloop de grote winnaar. Directeur Jan van Berkel mocht een cheque van €2000,- in ontvangst nemen uit handen van Gert-Jan Morsink.

Ook in crisistijd zijn er dus bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen met de mond belijden, maar ook in de praktijk uitvoeren. Chapeau voor Gert-Jan Morsink en zijn bedrijf SNT (www.snt.nl)!

Uiteraard ook een compliment voor Kick van der Vall, die alles weer perfect had georganiseerd. Een leuke wedstrijd, met een mooie ambiance en een fantastische ontvangst bij FcTwente-Fc Utrecht. Kick namens het NBE bedankt! 

Sponsors