Nieuws

 • Overlijden Jan Leegwater

  Vrijdag 10 september bereikte ons het droevige bericht dat Jan Leegwater is overleden. Jan was vanaf de oprichting betrokken bij het NBE. Als (oud-)bestuurslid, maar vooral als coach van het elftal. Betrokken is eigenlijk niet het goede woord. Hij was op z`n minst zeer betrokken.

 • Zaterdag 22 februari 2020 NBE- Conxillium.

  NBWE wint in Rotterdam van Conxillium!

  Op een winderig kasteel van Sparta in Rotterdam speelde het NBWE zijn eerste wedstrijd van 2020. Conxillium is de sponsor van de site van het NBWE en al jaren voorheen middels de Simgroep een trouwe sponsor van het NBWE.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn voor Conxillium niet alleen woorden maar ook daden.

 • Zondag 20 oktober 2019 NBE-Old Stars Feyenoord.

  Burgemeesterselftal  verliest wedstrijd tegen Feyenoord Old Stars businessclub.        20-10-2019

  In een sportieve wedstrijd  heeft het Nederlands burgemeesterselftal  op het vernieuwde sportcomplex Varkenoord in Rotterdam met 1-4 verloren van de Old Stars van Feyenoord.

  De ontvangst in het vernieuwde jeugdcomplex van sportclub Feyenoord was hartverwarmend. Het weer was fantastisch en het burgemeesterselftal stond met een representatief team op het veld. Genoeg ingrediënten om er een mooie wedstrijd van te maken.

 • Dinsdag 1 oktober 2019 NBE-Old Soccer Mazara.

  Succesvolle afscheidsreis NBE

  Het Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) heeft ter gelegenheid  van het ombouwen van het NBE naar het Nederlands Burgemeesters & Wethouders Elftal (NBWE) en het afscheid  van 12 spelers een reis gemaakt naar Sicilië.

 • Zondag 8 september 2019 NBE-BDO

  NBE-BDO   SPELEN 3-3

  Zondag 8 september heeft het NBE zijn tweede wedstrijd van het seizoen gelijk gespeeld tegen BDO Accountancy in Kerkrade. We waren te gast van Roda JC die in de middag tegen Top Oss de eerste overwinning binnen sleepte.

 • Zondag 18 januari 2019 NBE- Pinkroccade

  Nederlands burgermeesterselftal pakt overwinning bij start seizoen.

  Het Nederlands burgemeesterselftal heeft, op het complex van amateurvereniging VV Sanderbout, (op een steenworp afstand van het Fortuna Sittardstadion) de eerste wedstrijd van het seizoen een mooie overwinning behaald op het elftal van hoofdsponsor Pink Roccade. Het elftal won in een zeer aantrekkelijk en sportief duel met 4 – 1.

 • Zaterdag 22 juni 2019 NBE - Nederlands Dovenelftal

  Nederlands Burgemeesterselftal verliest duel tegen Nederlands Dovenelftal.

  Een toevallige ontmoeting  in een winkel tussen burgemeester Pieter Verhoeve  (Oudewater) en een van de medewerkers, groeide uit in een voetbal wedstrijd tussen het NBE en het NDE, waarbij een zeer goed spelend Nederlands burgemeesterselftal de wedstrijd tegen het Nederlands dovenelftal met  1-6 verloor.

 • Bosje bloemen voor FC Twente

  Beste leden

  Namens het NBE hebben we een mooie bos bloemen laten bezorgen bij FC Twente vanwege het kampioenschap en promotie naar de eredivisie!

  Met trots hebben we de resultaten van afgelopen seizoen gevolgd en feliciteren dan ook  FC Twente van harte!

  Met vriendelijke groet,

  Jos Heijmans

 • Oproep op wethouders!

  Beste wethouders (locoburgemeesters),

  Via jullie nieuwskanaal wil ik graag een oproep doen, gericht aan sportieve wethouders voor het Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE). www.burgemeesterselftal.nl.

   

 • Zondag 24 februari NBE-SIM-groep

  Nederlands Burgemeesterselftal leidt nipte nederlaag in Schiedam.

  Het Nederlands Burgemeesters elftal heeft op zondag 24 februari 2019 zijn eerste wedstrijd in het nieuwe jaar op de prachtige accommodatie van VV Kethel- Spaland, nipt verloren van het elftal van de SIM-groep.

 • Zaterdag 15 december NBE- Business Zwolle

  Wederopstanding Nederlands Burgemeesterselftal tegen Businessclub PEC Zwolle

  Het Nederlands Burgemeesterselftal heeft zaterdag gevoetbald tegen de spelers van de Businessclub van PEC Zwolle en heeft na een achterstand van 3-0 bij de rust, de wedstrijd op zijn kop gezet en uiteindelijk een 5 – 5 gelijkspel eruit gesleept.

 • Zondag 4 november NBE- Old Stars Feyenoord

  Burgemeesterselftal verliest met grote cijfers van Feyenoord Old Stars.

  Het Nederlands Burgemeesterselftal heeft de wedstrijd tegen het elftal van oud Feyenoord spelers een grote afstraffing gekregen, het werd liefst 9 – 1 voor de Old Stars.

 • NBE tenues naar Port Elizabeth

  Beste sportvrienden,

   

  Het Nederlands Burgemeesterselftal heeft voetbaltenues gesponsord voor kinderen in de sloppenwijken van het Zuid-Afrikaanse Port Elizabeth. Die kinderen hebben dagelijks te maken met armoede. Voetballen is voor hen een moment van blijdschap en plezier. Ik ben blij dat we hen op deze manier kunnen helpen! Via mijn zoon Nayan zijn de tenues daar terecht gekomen. Graag wil ik dank overbrengen van de gelukkige kinderen van Port Elizabeth.

   

  Met vriendelijke groeten,

   

  Jos Heijmans

 • Zaterdag 15 september NBE - China Centre Zaandam

  NBE verliest eerste wedstrijd nieuwe seizoen!

 • Zondag 6 mei wedstrijd NBE- Dames Heerenveen

  Nederlands burgemeesterselftal verliest fors van de dames van Heerenveen.

  Het Nederlands burgemeesterselftal heeft tijdens de vijfde wedstrijd van de Promtex-cup een gevoelige nederlaag geleden tegen het dameselftal van Heerenveen. Het werd liefst 5 – 1 voor het dameselftal van trainster / verzorgster Anouk Bruil.

 • Bos bloemen voor FC Twente

  Beste NBE leden,

  Namens het NBE heb ik vandaag een bos bloemen laten bezorgen bij FC Twente met bijgesloten kaartje:

  Directie, staf, spelers en supporters van FC Twente

  Namens Nederlands Burgemeesters Elftal

  Doodzonde van de degradatie!!

  Het NBE wenst FC Twente veel succes in het nieuwe seizoen.

  Dit vanwege onze jarenlange sportieve relatie.

  Voorzitter Jos Heijmans

 • Zaterdag 31 maart 2018 NBE- Circle Software

  NBE VERSLAAT CIRCLESOFTWARE!!!!

  Zaterdag 31 maart heeft het team van Nederlands Burgemeesters Elftal een mooie overwinning behaald op de Herdgang in Eindhoven.

  Met 2-3 werd het team van CircleSoftware aan de zegekar gebonden.

 • Zaterdag 17 maart 2018 TOS-Dreamteam Twente – NBE

  De wedstrijd van het Nederlands Burgemeesterselftal tegen het TOS-Dreamteam kreeg door het overlijden van TOS-speler Gert-Jan Morsink een andere invulling. Gert-Jan stond bekend als animator van het TOS-Dreamteam en droeg de goede doelen, waaronder de Lepra-stichting, een warm hart toe. En wat eigenlijk zijn de laatste officiële wedstrijd voor het TOS-Dreamteam zou worden, kreeg een ander wending en werd een In Memoriamwedstrijd voor Gert-Jan.

  Voor aanvang van  de wedstijd kreeg een van de dochters van Gert-Jan een gesigneerd shirt van het TOS-Dreamteam en werd er ter ere van Gert-Jan Morsink 1 minuut stilte gehouden. En ter nagedachtenis van hem had burgemeester Heijmans een trofee beschikbaar gesteld, waar in de toekomst om gevoetbald zou worden.

 • Huisbezoek Huub van der Meer

  Beste collega’s, vrienden,

  Gisterenmorgen ben ik op huisbezoek geweest bij Huub van der Meer in De Lier. Het gaat inmiddels heel goed met hem. Hij is nog wel aan het revalideren na deze lange verdrietige periode. Na de Malta reis is hij op 20 oktober 2017 in het ziekenhuis terecht gekomen en heeft daar tot 20 december moeten verblijven daarna nog tot 20 januari in een zorghotel. Een heel heftige periode die gelukkig achter de rug is mede dankzij zijn ijzersterke conditie die hij in het NBE heeft opgedaan.

  Het gaat inmiddels zo goed met hem en Coby dat ze misschien komende wedstrijd op 17 maart in Enschede aanwezig zullen zijn. Namens Huub en Coby moet ik iedereen bedanken van het NBE voor de aandacht, ondersteuning en support middels kaartjes, brieven, mails en bloemen.

  Jos Heijmans

 • In memoriam: Gert-Jan Morsink

  Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Gert-Jan Morsink. We hebben Gert-Jan leren kennen en waarderen als een gerespecteerde man met een warm hart.

  De uitvaart heeft in besloten familiekring plaatsgevonden.

  Zijn echtgenote wilt onderstaand bericht graag met ons delen.

  We zitten in het oog van de orkaan maar hebben het heel fijn nu. Blijkbaar kunnen diep verdriet en gelukkig zijn hand in hand gaan. De stilte zonder afgeleid worden doet goed. Maar ook de geweldig warme reacties, die we keer op keer doorlezen. We vragen iedereen die GJ op welke manier ook heeft gekend, om mailtjes te sturen met verhalen, anekdotes, herinneringen, hoe jij GJ hebt gekend. Ook de minder mooie dingen. Dit doet ons meer dan handen schudden en zouden dit enorm waarderen. We houden dan ook geen condoleren. Zie je mail als een positieve condoleance. Dit mag naar BOERHUYS@GMAIL.COM


  Boerhuys heet ons huis, het huis en de plek waar hij zo van hield en altijd gelukkig was. In een oud poloshirt met korte broek (altijd, hoe koud ook), op klompen en een sigaar.
  Dank je wel. Jeanine

  Onze gedachten gaan uit naar u en uw familie. Wij wensen u veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

  Met oprechte deelneming,

  namens het bestuur van het Nederlands Burgemeesters Elftal,

  Jos Heijmans

 • Zakenman Gert-Jan Morsink uit Goor overleden

  Morsink was de eerste voorzitter van de VVV in de Hof van Twente en een graag geziene persoon in de sponsorrijen bij FC Twente en speelde jarenlang in het elftal van de sponsorclub TOS. Zondag 18 maart staat er weer een wedstrijd tegen TOS ingepland.

  https://www.tubantia.nl/hof-van-twente/zakenman-gert-jan-morsink-uit-goor-overleden~ad323a82/

  Onze gedachte zijn bij zijn vrouw en kinderen.

 • Zondag 28 januari 2018 NBE - PinkRoccade

 • Concept-programma 2018

 • Zondag 17 september 2017 NBE - China Center Zaandam

  Foto's staan online.

 • NBE - Malta oktober 2017

  Het Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) verliest nipt op Malta.

  Het NBE heeft tijdens zijn reis naar Malta met 4-3 verloren van een plaatselijk elftal van bestuurders aangevuld met spelers van Fc Malta. Na een ontvangst door de Maltezer stichting die ook veel werk doet ter bestrijding van Lepra werd een bezoek gebracht aan de Nederlandse Ambassade waar de Nederlandse ambassadeur dhr. Nijssen het NBE hartelijk ontving.

 • Zaterdag 9 december 2017 NBE - SIMgroep

  Nederlands Burgemeesters Elftal verliest laatste wedstrijd 2017 van de Simgroep 6-2

   

  Het NBE heeft zijn laatste wedstrijd van 2017 verloren van de Simgroep een van de trouwe en vaste sponsors van het NBE.

  De wedstrijd werd gespeeld in het stadion van Excelsior op kunstgras uiteraard.

 • Zondag 14 mei 2017 NBE - Dames van Heerenveen

  Nederlands Burgemeesterselftal speelt in neen nieuw tenue.

  Op zondag 14 mei (Moederdag) werd het burgemeesterselftal getrakteerd door shirtsponsor Promotex op prachtige voetbalshirts. Johan Abma had alles op alles gezet om het logo van de Leprastichting te verwerken in de oranje leeuw en dat was meer dan gelukt.

 • Zondag 02 april 2017 NBE - TOS Dreamteam

  Op een mooie zondag  2 april werd er weer gespeeld op het veld van de universiteit van Twente tegen het TOS Dreamteam van Gert-Jan Morsink. De begeleiding van de gehele dag was in handen van Kick van der Vall die zoals gebruikelijk heel fanatiek langs de lijn stond.

 • Woensdag 29 maart Verjaardag Leprastichting

  Jubileumwedstrijd 50 jaar Lepra

  It’s a family tradition to play in a foothball team, met deze klanken van de NIts werden het Nederlands burgemeesterselftal en het combinatieteam van de Leprastichting en sponsors ontvangen op het sportcomplex van JOS in Watergraafsmeer. Want het is voor het NBE een traditie om voor de Leprastichting te spelen en als iemand 50 wordt, hoort daar een gepast cadeautje bij.

  Het team van de Leprastichting werd aangevuld door spelers van speciale sponsoren van het Nederlands burgemeestersteam nl. de SIM-groep, PinkRoccade en Promotex en die combinatie wilde alles op alles zetten om te winnen van het NBE.

 • Zondag 12 maart 2017 NBE - SIM-groep

  De spelers van het  Nederlands Burgemeesterselftal moesten na de wedstrijd ruiterlijk toegeven dat het deze keer niet aan de scheidsrechter lag, dat ze met ruime cijfers hadden verloren. De tegenstander was op alle fronten een klasse beter en dat werd uitgedrukt in een 6 – 2 overwinning  voor de SIM-groep of  een 6 – 2 verlies voor het NBE.

 • Zondag 22 januari 2017 NBE - FC Driessen

  FC Driesen geeft Nederlands burgemeesterselftal een pak slaag.

  Op het jeugdcomplex  de Herdgang van PSV leed het Nederlands burgemeesterselftal een gevoelige nederlaag tegen het voetbalteam van FC Driesen HRM. Uitslag: Burgemeesterselftal  1 -  FC Driessen 12.

 • Zaterdag 3 december 2016 NBE-PinkRoccade

  Nederlands Burgemeesters Elftal wint in Kerkrade.

  Het NBE heeft zijn laatste wedstrijd van 2016 in Kerkrade met 4-2 gewonnen van het team van PinkRoccade. PinkRoccade LG is de trouwe hoofdsponsor van het NBE en al jaren partner van gemeenten in ICT. De wedstrijd stond in het teken van het aanstaande jubileum van de Leprastichting. Het goede doel van het NBE bestaat volgende jaar 50 jaar. Het NBE heeft zich ten doel gesteld om volgend jaar een mooi cadeau te geven in de vorm van een cheque van €50.000,- .

  Dit geld wordt geïnvesteerd in een preventief lepraproject in Indonesië.

  PinkRoccade LG weet wat maatschappelijk verantwoord ondernemen is en ondersteund het NBE met een cheque van €6.500,- voor deze wedstrijd.

 • Zondag 20 november 2016 NBE - Ziggo

  Ziggoteam verslaat Burgemeesterselftal met ruime cijfers.

  Het Nederlands burgemeesterselftal heeft afgelopen zondag een flink pak slaag gekregen van een veel jonger en frisser Ziggoteam. Maar de uitslag was wel een opsteker voor de sponsoring aan de Leprastichting.

  De beide teams hadden afgesproken op het sportpark De Toekomst waar de Ajax-jeugd klaargestoomd wordt voor hun toekomst bij de senioren. Het regende, het waaide, echt weer om een lekker potje te voetballen. Door de komst van Sinterklaas had een aantal vaste spelers van het burgemeesterselftal af moeten zeggen, want de Sint en zijn gevolg verdienen het om met alle egard te worden ontvangen en dan hoort de burgemeester aanwezig te zijn. (Maar of dit de reden was van de grote nederlaag betwijfel ik.)

 • Zaterdag 15 oktober 2016 NBE - CircleSoftware

  Circle software verslaat NBE efficiënt en doeltreffend.

  Het team van Circle software heeft in de zesde confrontatie tegen het Nederland Burgemeesterselftal laten zien dat ze niet alleen als bedrijf maar ook als elftal efficiënt en doeltreffend met de geboden kansen kunnen omgaan. Het NBE werd liefst met de klinkende cijfers van  4 – 0 verslagen. Een unicum in deze voetbal derby’s.

 • Zondag 18 september 2016 NBE - Indonesische Ambassade

  Charity football match: Masyarakat Indonesia  vs  Walikota Belanda.

  Een prachtig affiche voor een wedstrijd voor het goede doel. De medewerkers van de Indonesische Ambassade versus het Nederlands Burgemeesterselftal.

 • Concept-programma 2017

 • Zondag 10 april 2016 VROUWEN SPELEN MET BURGEMEESTER

 • Zondag 10 april 2016 NBE - Dames Heerenveen

  Nederlands Burgemeesters Elftal krijgt flink klop in Heerenveen.

  Het NBE heeft zondag 10 april in Heerenveen een zware nederlaag opgelopen.

  Het eerste team van de dames Heerenveen welke uitkomt in de eredivisie van Nederland haalde uit en stuurde de burgemeesters met 11-1 naar huis.

 • Zaterdag 02 april 2016 NBE - SIM Groep

  De Simgroep een maatje te jong voor NBE!

  Zaterdag 2 april heeft het Nederlands Burgemeesters Elftal een nederlaag opgelopen tegen het team van de SIMGroep.

  De wedstrijd werd gespeeld in Kralingen op het hoofdveld van Excelsior.

 • Zondag 06 maart 2016 NBE - Old Stars Feyenoord

  Coach H.Vos had de keuze uit een brede selectie wat op zich gemakkelijk is maar in de eerste helft niet goed uit pakte.

  De thee werd bereikt met een 4-0 stand in het voordeel van Feyenoord.

 • Vrijdag 19 februari 2016 NBE - VNG trainees

  Nederlands Burgemeesterselftal maakt gehakt van VNG-trainees.

  In het prachtige Keyocerastadion van Den Haag werden de spelers van het Burgemeesterselftal en de tegenstander de VNG-trainees ontvangen door de persvoorlichter van de gemeente Den Haag. Die op een mooie manier onze bestuurlijke hoofdstad als sportstad van de toekomst neerzette.

 • Zondag 31 januari 2016 NBE - Fc Twente

  NBE verliest met 5-1 van Fc TOS

  Het NBE heeft afgelopen zondag 31 januari in Enschede een nederlaag geleden in een match tegen het team van FC Tos.   

  Dit team FC Tos of te wel Twentse Ondernemers Sociëteit staat onder de bezielende leiding van Gert Jan Morsink.

  Deze wedstrijd als voorwedstrijd van het echte Fc Twente stond al weer voor de 8ste keer op de agenda.

 • Zaterdag 21 november 2015 NBE - Ziggo

  Burgemeesters verliezen van Ziggo sportelftal.

  Voor het NBE stond er een prachtige wedstrijd  te wachten tegen een nieuwe sponsor.  Niet alleen de shirtsponsor van Ajax Amsterdam , maar ook  voor het eerst sponsor van de Lepra stichting. En daarbij een wedstrijd op het trainingsveld van de profs van Ajax vlakbij het tweede mooiste stadion van Nederland de Amsterdam ArenA. Wat wil je als voetballer nog meer?

 • Zaterdag 21 november 2015 NBE ALV Amsterdam

  Aanwezig:
  Jos Heijmans vz, Antoine Walraven, Pieter Verhoeve, Cor Lamers, Ton van den Berg. Henk Heijman, Hans van der Pas,  Joost  van Oostrum,  Jan Waaijer secr. Catharinus van der Weerd.

  1. Jos opent de vergadering in de Ziggo-ruimte.
  2. Verslag A.L.V. 30 maart 2014. Akkoord.
  3. Jaarrekening 2014. Er is een positief resultaat van bijna €2.900. Aan de NLS is uitgekeerd een extra dotatie van bijna € 3.000 naast ruim € 7.000 rechtstreeks en ruim € 3.000 afdracht giften van de leden.
  4. Lopende begroting 2015. De Turkije-reis is binnen de begroting gebleven.
  5. Begroting 2016. Akkoord. Er is een nieuwe subsponsor in aankomst maar nog niet in de begroting opgenomen n.l. Driessen HRM voor 3 jaar € 2.500 per jaar. Dit naast de hoofdsponsor Pink Roccade. De wedstrijd op 19 februari in Den Haag tegen de VNG-trainees is de invulling van de eenmalige sportbijdrage.
  6. Actueel wedstrijdschema. In het conceptprogramma is inmiddels zondag 1 mei Eindhoven afgevallen. Mogelijk een andere wedstrijd.
  7. Rondvraag. Een nieuwe keepers-outfit is gewenst.
 • Zaterdag 03 oktober 2015  NBE - Gemeente Noordenveld Afscheid dhr van der Laan

  In het kader van het afscheid van Hans van der Laan als burgemeester van de gemeente Noordenveld, verzamelden de spelers van het Nederlands Burgemeesterselftal zich op het sportpark van VV Roden om aldaar de “ afscheidswedstrijd” te spelen tegen het team van gemeenteambtenaren van de gemeente Noordenveld. Ook de gemeente Noorderveld had voor een mooi bedrag aan sponsorgeld opgehaald voor de Leprastichting. Dus voor het burgemeesters elftal, twee goede doelen in een klap.

  Burgemeester Hans van der Laan is mede-initiatiefnemer voor het oprichten van het Nederlands Burgemeesterselftal en heeft daardoor er voor gezorgd, dat het elftal, al meer dan 500.000 euro aan sponsorgeld voor de Leprastichting bij elkaar heeft gevoetbald.

 • Vrijdag 18 september 2015  NBE -TBS kliniek de Pompestichting

 • Reis Turkije 2015

  Beste leden van het Nederlands Burgemeesterselftal, sponsoren en partners,


  In juni staat er een reis gepland naar Turkije. Deze reis is bedoeld om het behoorlijke aantal nieuwe leden, die de laatste tijd toegetreden zijn nader met het NBE te laten kennismaken in een informele en ontspannen sfeer.

  Op verzoek heeft Corendon, die ook onze geslaagde reis naar Kreta verzorgd heeft, een programma voorbereid. Dit is nog niet tot in alle details uitgewerkt, maar het programma zoals het nu voorligt geeft voldoende informatie.  

 • Zaterdag 04 april 2015 NBE -Tweede Kamer

  Burgemeesterselftal verliest met ruime cijfers tegen “ Tweede Kamer ”.

  Zonder coach Hubert Vos trad het Nederlands Burgemeesterselftal op het sportpark van VV Arnhemia aan tegen het team van afgevaardigden van de “ Tweede Kamer “. De gemiddelde leeftijd van het Burgemeesterselftal lag ongeveer 25 jaar hoger dan de tegenstander. Dit was dan ook te merken in het uithoudingsvermogen, de snelheid en de score.  Vijf doelpunten tegen. Beter dan tegen  Feyenoord maar zulke uitslagen zijn de burgemeesters niet gewend.

 • Zondag 08 maart 2015 NBE-Old Stars Feyenoord

  Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) verliest fors!

  Het NBE heeft zondag 8 maart in Rotterdam met dubbele cijfers verloren van de Old Stars van Feyenoord. De einduitslag was 11-0 in het voordeel van de Old Stars.

 • Zondag 22 februari 2015 NBE-Circle Software

  Nederlands Burgemeesters Elftal speelt 4-4  tegen  CircleSoftware

  Het NBE heeft zondag 22 februari gelijk gespeelt met 4-4 tegen een team van CircleSoftware op de Herdgang in Eindhoven. Het team van CirclSoftware schoot uit de startblokken en stond na amper 15 minuten spelen al comfortabel met 3-0 voor. De Coach van het NBE kon niet anders dan onmiddellijk ingrijpen en kwam dan ook out de dug-out!

 • Zaterdag 7 februari 2015 NBE - FC Twente

  Zaterdag 7 februari heeft het NBE in Enschede met 4-1 verloren van het sterrenteam van FC Twente welk onder aanvoerderschap

  van Gert-Jan Morsink tot grote hoogte kwam. Voor aanvang van de wedstrijd werden de spelers van het NBE door Promotex een van de trouwe sponsors van het NBE in

  nieuwe kleding gezet zodat alles tot in de puntjes verzorgd was. Promotex zet alles op alles om het goede doel de Nederlandse Leprastichting te laten scoren!

 • Zondag 30 november 2014 NBE - China

  Chinese ondernemers  6 - 5 Nederlands Burgemeesters elftal .

  Op het schitterende sportpark van SV Leidschenveen (Den Haag) heeft het Nederlands burgemeesterselftal een van de beste wedstrijden gespeeld van het seizoen.  Het team  heeft gevochten als leeuwen, tegen een elftal van Chinese ondernemers die jonger, sneller en balvaardiger waren waardoor de Chinese draak de Hollandse leeuw in een meer dan sportieve wedstrijd met 6 – 5 versloeg.

 • Annulering wedstrijd NBE zaterdag 25 oktober

  Wegens de lastige periode die de bouw en infra momenteel doormaakt, wegens de economische crisis, heeft Dura Vermeer Infra moeten besluiten dat er dit jaar geen sponsorruimte is.

  De traditionele wedstrijd bij AZ op zaterdag 25 oktober ’14 kan helaas dan ook niet doorgaan.

  We hopen dat de economische crisis snel achter de rug is zodat Dura Vermeer ons weer kan steunen voor het goede doel.

  Wij hebben Dura Vermeer Infra bedankt voor de steun van de afgelopen jaren en ze alle goeds voor de toekomst.

  Met vriendelijke groeten,

  Jos Heijmans

  Voorzitter NBE

   

   

 • Zondag 28 september 2014 NBE - Heerenveen

  Burgemeesters elftal naar nipte zege tegen Heerenveen (Dames).

  Johan Abma (Shirt-sponsor Promtex)  “ Zet alles op alles” om een wedstrijd voor het goede doel te regelen in Heerenveen. En zondag 28 september is hij er weer in geslaagd om een mooi affiche te maken. Heerenveen – PSV met als voorwedstrijd het dameselftal van Heerenveen tegen het elftal met de burgemeesters.

 • Zaterdag 30 augustus 2014 NBE - DESM

  Gelijkspel Burgemeesterselftal bij seizoen ouverture

  Zaterdag 30 augustus heeft het Nederland Burgemeesterselftal gevoetbald op de schitterende nieuwe accommodatie van DESM (Door Eendracht sterk Moesdijk). Mede in het kader van de festiviteiten rond 600 jaar Weert en het goede doel  was er de aanleiding voor het NBE om naar het noorden van het zuiden te reizen om een lekker potje te voetballen.

 • Zaterdag 03 mei 2014 NBE - Businessclub FC Twente

  Het NBE heeft de laatste wedstrijd bij Fc Twente met 9-6 verloren. Voor het NBE scoorde Antoine Walraven 3x, John Dirkx, Pieter Verhoeve en Jorn van der Berg.

  Voor het team van de businessclub van Fc Twente onder aanvoering van Gert-Jan Morsink de CEO van Webhelp Group scoorde Mohamed El Handoui 2x, Gert-Jan Morsink 3x, Kick van de Vall, Mark Westerman, Bert de Zeeuw en Roy Ho ten Soeng.


 • Zondag 30 maart 2014 NBE - Feyenoord

  Op 30 maart heeft het NBE zijn traditionele wedstrijd tegen de Feyenoord Business Club gespeeld.
  De opbrengst van die wedstrijd gaat, ook traditioneel naar het Sophia Kinderziekenhuis.
  Even traditioneel wordt de wedstrijd gesponsord door BAM Utility, ditmaal met een bedrag van € 2.000,00. Het was dus weer niet voor niks dat beide partijen tegen elkaar streden, onder ideale condities van veld- en weersomstandigheden.

   

 • Joost van Oostrum wordt de nieuwe burgemeester van Berkelland

  Burgemeester Joost van Oostrum wordt per juli 2014 burgemeester van de gemeente Berkelland. Hij is sinds 2007 burgemeester van Rhenen.

 • Zondag 9 maart 2014 NBE - BMC

   

  Burgemeesterselftal wint van Hoofdsponsor BMC.

  Op de eerste lente zondag in maart hebben de spelers van het Nederlands Burgemeesterselftal voor het eerst sinds jaren de overwinning behaald op de hoofdsponsor BMC en daarbij de fel begeerde  wisselbeker in bezit gekregen.

   

 • Zondag 16 februari 2014 Chinese ondernemers - NBE 3-0

  Nederlands Burgemeesters Elftal verliest met 3-0

  Het NBE heeft afgelopen zondag 16 februari de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar met 3-0 verloren van een team van Chinese ondernemers.

  De wedstrijd werd gespeeld op de oefenaccommodatie van NAC in Zundert.

 • Zondag 26 januari 2014 Elftal van de tweede kamer/Leprastichting- NBE 7-11

  Burgemeesters geven de leden van de Tweede Kamer klop.

  Het Nederland Burgemeesters Elftal heeft de Tweede Kamerleden laten zien hoe je een voetbalelftal op de been brengt uit alle windstreken van Nederland met als hoofddoel voetballen voor het goede doel: De Lepra stichting. Onder ideale weersomstandigheden hebben de spelers onder leiding van coach Hubert Vos de leden van de Tweede Kamer voetballes gegeven. De NBE-spelers lieten hun tegenstander alle hoeken van het veld zien en dit resulteerde in een mooie 11-7 overwinning.

 • Prins John (Dirkx) II

  Op zaoterdig 1 februari is onger groeate belangsjtilling, nao eine sjoeane, sjieke en fantastische Bontje Aovendj in ’t Gemeinsjapshoes in Nunûm, John Dirkx, oetgerope toet 57e Prins vanne Bosuule. Prins John II is de nuje hiërser äöver ’t Bosuuleriëk en zien adjudante Huub, John en Ton, sjtaon ‘m dees daag biej om ‘m door de drukke tieëd haer te sjleipe. Prins John II zal biej de Bosuule väörop gaon met zien sjpräök :

  ’t Geit Al Lekker,
  Mer ’t Kan Nog Gekker.

 • Zondag 08 december 2013 Dames elftal sc Heerenveen - NBE 6-3

  Promotex en NBE schieten Lepra de wereld uit.

  Jos Heijmans, de aanvoerder van het Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) en Johan Abma van Promotex – één van NBE’s trouwste sponsoren - tekenden zondag 8 december een nieuwe overeenkomst voor drie jaar. Dit gebeurde na een wedstrijd van het NBE tegen de dames van SC Heerenveen (uitslag: 3-6). Ter gelegenheid van dit mooie moment liet Promotex haar steun aan de Leprastichting ook zien door middel van LED-boarding direct langs het veld tijdens de wedstrijd SC Heerenveen – Feyenoord.

   

 • Zaterdag 23 november 2013 Deloitte – NBE 3-6

  Nederlands Burgemeesterselftal verliest van Deloitte

  Het Nederlands Burgemeesterselftal heeft een pak slaag gekregen van de nieuwe wedstrijdsponsor Deloitte. In het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Deloitte als grote zakelijke dienstverlener een steentje bijgedragen aan de steun voor de Leprastichting. Om deze geweldige actie extra gewicht te geven is er in samenwerking met het NBE een wedstrijd geregeld op het trainingscomplex van PSV.

 • Zondag 13 oktober 2013 SIMgroep – NBE 3-3

  Zondag 13 oktober 2013 heeft het NBE de jaarlijkse wedstrijd gespeeld tegen een van haar sponsoren : de SIMgroep. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn de spelers van beide teams gastvrij ontvangen op de bedrijfslokatie van de SIMgroep. Daar vond een interessante bedrijfspresentatie plaats van de groep. De inleiding gaf een goed beeld van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van websitebeheer en de manier waarop de digitale dienstverlening kan worden uitgebouwd.

 • Zondag 13 oktober Ondertekening nieuw sponsorcontract Simgroep

  Een zeer belangrijke gebeurtenis was de ondertekening van een nieuw sponsorcontract waarbij de Simgroep zich opnieuw voor 3 jaren aan het NBE heeft verbonden. Daardoor is het elftal voor de contractperiode verzekerd van uitstekend websitebeheer; uitermate belangrijk voor de publiciteit over en rond het elftal.

 • 30 augustus 2013 Circle Software – NBE 5 - 3

  Het Nederlands Burgemeesters  Elftal is het nieuwe voetbalseizoen voor het goede doel met een nederlaag begonnen. Plaats van handeling was het MVV stadion De Geusselt, waar later op de avond de Limburgse voetbalderby MVV –VVV werd gespeeld. Mede daardoor werd de aftrap verricht door de burgemeester van Maastricht Onno Hoes en de Burgemeester van Venlo  Antoine Scholten. Tegenstander het Circle Software soccer team was gebrand op revanche na de nederlaag van vorig jaar. 

 • Burgemeester Mill en Sint Hubert geselecteerd voor Nederlands Burgemeesterselftal

  Antoine Walraven, sinds juni burgemeester van de gemeente Mill en Sint Hubert, is geselecteerd voor het Nederlands Burgemeesterselftal. Dit voetbalteam, bestaande uit burgemeesters uit heel Nederland, speelt vooral tegen Businessclubs van Betaald Voetbal Organisaties. Dit meestal als voorwedstrijd van "de Hoofdmacht"). De opbrengst van de wedstrijden gaat naar het goede doel, de Lepra stichting.

 • Koninklijke onderscheiding voor oud-burgemeester Hubert Vos

  Oud-burgemeester Hubert Vos van Nuth is zondag geridderd.
  Vos kreeg de koninklijke onderscheiding in Kerkrade bij een officiële ontvangst van genodigden voor het NK wielrennen.

 • Jubileumtoernooi Nederlands Burgemeesterselftal

  Op 9 juni 2013 heeft het Nederlands Burgemeesterselftal haar vijfentwintigste verjaardag gevierd met een voetbaltoernooi in het mooiste stadion van Nederland, de Kuip in Rotterdam. Voor deelname aan het toernooi waren verscheidene hoofdsponsorteams uitgenodigd en natuurlijk een team van de Lepra stichting. Het burgemeesterselftal werd vertegenwoordigd door twee teams.

 • Nederlands Burgemeesters Elftal opent deuren voor de Leprastichting

  Van 7 - 18 mei reisden 12 burgemeesters van het Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) op uitnodiging van de Leprastichting naar Indonesië. Zij bezochten diverse lokale bestuurders en projecten van de Leprastichting. Het bezoek, dat door de leden van het NBE zelf werd betaald, stond in het teken van het 25-jarig jubileum van het elftal, dat in die 25 jaar een half miljoen euro aan sponsorgeld bij elkaar voetbalde voor de Leprastichting.

 • Monsterzege van het Nederlands Burgemeesterselftal

  Zondag 21 april heeft het Burgemeesterselftal tegen een selectie van de Tweede Kamer gevoetbald. Selectie ware zeer letterlijk te nemen: in het team, dat op de been gebracht werd waren 2 Kamerleden opgenomen en één voormalig Kamerlid. De overige spelers waren journalist of medewerker.

 • Burgemeesterselftal speelt 2-2 tegen SIMgroep

  Voor de tweede maal dit jaar was sportcomplex Varkenoord te Rotterdam - het trainingscentrum van de beloftes van Feyenoord- de plaats waar het Nederlands Burgemeesterselftal een wedstrijd speelde voor het goede doel. De sponsor en tegenstander op vrijdag 5 april was het team van SIMgroep.

 • NBE – PinkRoccade LG 3–3

  Op zondag 10 maart heeft het Nederlands Burgemeesterselftal er weer voor gezorgd dat de kas van het Leprafonds aangevuld werd met een mooi bedrag. ’s Morgens in alle vroegte stonden de burgemeesters uit het land, aangevuld met een paar gastspelers op het trainingscomplex “Kaalheide” in Kerkrade om de wedstrijd tegen sponsor PinkRoccade LG te spelen. Voor ieder doelpunt werd er door de sponsor een mooi bedrag gedoneerd voor het Leprafonds.

 • Keeper Pieter van der Meer redt Burgemeesters elftal van een nederlaag

  Op zondag 24 februari voetbalde het Nederlands Burgemeesters elftal haar traditionele wedstrijd op het jeugdcomplex de Toekomst van topclub Ajax Amsterdam. De tegenstander was hoofdsponsor van het Burgemeesters Elftal, BMC advies en management.

 • Burgemeesters winnen in Enschede!

  Zondag 3 februari heeft het NBE in Enschede gewonnen van het team van SOT/FcTwente, gesponsord door Gert-Jan Morsink, CEO van SNT (www.SNT.nl). Het NBE was door de griepgolf flink uitgedund en moest het zelfs stellen zonder de cracks V.Molkenboer, C.Lamers, G.Prick en J.Heijmans.

Archief

Sponsors